УСЛОВИЯ НА ДОСТАВКА И ПРЕДАВАНЕ НА ПРАТКАТА:

Можете да направите своята поръчка директно от онлайн магазина на kupikartina.com или да я заявите на имейл office@largogallery.com

При коректно заявена поръчка, Вие ще получите имейл с потвърждение, че същата е приета. Ако не сте получили такъв имейл, това означава, че поръчката Ви не е била направена успешно и съответно няма да бъде регистрирана и изпълнена. Ако имате затруднения при завършване на своята поръчка, не се колебайте да се свържете с нас на 052/602-062.

След като сте направили Вашата поръчка, ние ще се свържем с Вас в рамките на 24 часа за потвърждение на детайлите за доставка. При потвърждение от Ваша страна, ние се ангажираме в рамките на 15 работни дни да изпратим заявеното от Вас произведение.

Доставката се извършва чрез куриерска фирма Еконт и е за сметка на клиента. Пратките, изпратени от kupikartina.com, до клиентите са винаги добре опаковани, със застраховка и с право на преглед преди заплащането на наложения платеж. 

Ако сте заявили, че желаете да платите по бакнов път, пратките се изпращат след потвърждение за направеното плащане и в този случай клиента дължи на куриера само стойността на доставката. 

Поръчаното и платено произведение на изкуството може да се получи на място в Галерия Ларго - ул. Хан Крум 8, Варна

ВАЖНО! - Клиентът е длъжен да се увери в цялостта на доставената му творба пред куриера. Пратката трябва да се разопакова и прегледа за транспортни дефекти в присъствие на служител на куриерска фирма Еконт. При наличие на такива, на момента трябва да бъде издаден констативен протокол за нанесената щета. В случай, че това условие не е изпълнено kupikartina.com не носи материална отговорност за увреденото при транспорта произведение и няма да приеме и изпълни рекламации.

Заедно със своята пратка Вие ще получите като придружаващи документи и фактура, сертификат за автентичност, приемо-предавателен протокол,  сертификат за износ – за пратки за чужбина (ако е изискан такъв).

Отказ за получаване на поръчана и доставена стока. 

Клиентът има право да откаже да получи заявената от него за покупка творба, когато:

  • доставената творба явно не съответства на поръчаната – в този случай рекламации се приемат до 24 часа от получаването на творбата по телефона или на и-мейл office@largogallery.com;
  • при транспортирането творбата е била повредена - в този случай рекламации се приемат на място, при получаване на  пратката от куриера.

И в двата случая клиентът е длъжен да върне в 5-дневен срок от получаването пратката в оригиналната й опаковка и във вида, в който е била получена, без да бъде ползвана. Куриерската услуга по връщането е за сметка на kupikartina.com.

Клиент, който е потребител по смисъла на Закона за защита на потребителите, има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да се откаже от закупена през сайта kupikartina.com творба, като я върне в срок от 7 (седем) работни дни, считано от датата на получаването й. В случай, че Клиентът се откаже от покупката в срока по предходното изречение, той следва да изпрати изявление за отказ на имейл или чрез формата на сайта (https://kupikartina.com/return) и да върне творбата с ненарушена цялост, без каквито и да било външни дефекти, надеждно опакована в оригиналната опаковка, като в този случай разходите за доставка са за сметка на Клиента.

Ларго Арт ЕООД, възстановява на Клиента в пълен размер заплатените от него суми, към доставчика на стоката kupikatina.com не по-късно 15 работни дни, считано от датата, на която Клиентът е упражнил някое от правата си на отказ. Не се приемат върнати пратки с наложен платеж!

Замяна на поръчка в срок от 5 работни дни.

Ако картината, която сте поръчали не Ви харесва или не пасва на интериора Ви, и се интересувате от друга такава, можете да се свържете с нас на посочените контакти и направите своята заявка за замяна.