Модел: Профил за рамка - Розалия I
Наличност: 100
6.50 лв.

Профил за рамка от полистирен с ширина - 46 мм и дебелина - 15 мм. В електронния магазин Kupikartina.com ще откриете богато разнообразие от над 150 ефектни и модерни модела рамки за картини, графики, акварели, принтове, фотографии, гоблени. При рамкирането на картините е добре да се взема предвид техниката на рисуване. Ако картината е нарисувана с масло, акрил, смесена техника, подходящо е да се оформи с рамка и паспарту. Акварелите, графиките, рисунките с молив, туш, пастел, креда, се оформят под стъкло. Доверете се на Арт Галерия Ларго, ние ще Ви консултираме за най-доброто оформление на Вашето произведение на изкуството, за да придобие то завършен вид и да изпъкне по-добре неговото въздействие и красота. В Ателието за рамки към галерия Ларго с удоволствие ще рамкираме и Вашите снимки, огледала, колажи, пъзели, дипломи, сертификати и други по Ваш избор.

Поръчката на профили става по индивидуални размери на клиента, а цената се определя на линеен метър, в зависимост от размера на творбата за рамкиране. Посочените цени не включват рязане и монтаж. Те се начисляват отделно, според броя на рамките, тяхната ширина и начин на закрепване. Можете да получите крайна цена за цялостна изработка на рамка чрез запитване по телефон, имейл или чрез сайта, като е важно да ни информирате за точния размер на това, което бихте желали да бъде рамкирано.

Всеки модел профил, можете да закупите и на цяла пръчка, която е с дължина 290 или 300 см. Изпълняваме поръчки за цялата страна. Доставката се извършва чрез куриерска фирма Еконт, като всяка пратка е застрахована.

Срокът за изработка на рамки и доставка на профили 7-10 работни дни.

Придайте на Вашите любими произведения по-изтънчена и оригинална визия, подходяща за интериора на всеки дом или офис.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Подобни продукти